lördag 14 april 2012

Fyller på hyllan

Idag blev det en tur till vår lokala loppis. Har inte varit där på ett tag och det kändes som de håller på att göra avdelningen för böcker mindre. Mycket tråkigt tycker jag då det är anledningen till att jag åker dit. Hittade inte så mycket intressant men då jag hade tagit mig dit tycket jag att något får jag ju köpa i alla fall.

Den hemliga historien av Donna Tartt är väldigt mycket omskriven på olika bloggar och för något år sedan försökte jag läsa den. Jag kom dock inte igenom den. När jag nu såg den där i hyllan kunde jag inte motstå den och tänkte att jag får ge den en ny chans.

Luftslott av Shelia O´Flanagan känns som en bra bok att ha hemma att ta till när man behöver något lättsmällt. Känns som det kanske skulle vara dags för lite chick-lit. 

En av de bloggar jag följer är Monikas. Hon gillar Stephen King väldigt mycket och jag har faktiskt blivit lite sugen på att läsa något av honom, för det har jag aldrig gjort. När jag såg Flickan som älskade Tom Gordon på loppisen kunde jag inte låta bli. Kanske dags att läsa något av King.2 kommentarer:

 1. Flickan som älskade Tom Gordon är en väldigt annorlunda King. Det var många år sedan jag läste den nu och jag har ju problem med att komma ihåg slut :) Känslor, däremot, brukar jag komma ihåg. Och om jag minns rätt så är den väldigt suggestiv och otäck i sin enkelhet. Jag älskade den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var inte så himla tjock i alla fall. Det blir lite enklare att ta tag i den då :)

   Vi får se hur det går, kanske har jag bara byggt på antalet hyllvärmare...

   Radera