torsdag 27 december 2012

Filar på en boktolva

Jag sitter och filar på en boktolva. Enligt O har kört det i två år nu och 2013 tänkte jag att jag skulle hänga på. Det innebär att man läser tolv författare som man inte tidigare läst något av.  Jag har bestämt mig för tio stycken än så länge. Frågan är vilka de två andra ska bli.

Har ni några förslag på några författare som jag verkligen borde läsa? Har ni kanske gjort en egen boktolva som jag kan kika på?

5 kommentarer:

 1. jeg kan varmt anbefale Sara Blædel, en virkelig god dansk krimi-forfatter :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst en av hennes böcker så kan jag ju inte ta med då jag redan läst något av henne. Men tack för tipset!

   Radera
 2. Jag har inte en "boktolva", men däremot en lista på författare jag är sugen på att läsa något av. Finns under "utmaningar" på vår blogg.

  Jag kan rekommendera Neil Gaiman om du inte redan läst något av honom! Stardust, Amerikanska gudar och The Graveyard Book!

  SvaraRadera
 3. Jag filar på min för fullt! :-) Du kan kika under fliken Läsutmaningar hos mig så kan du se min lista som den ser ut hittills - dock inte klar än. Jag rotar lite i lådorna hemma för att samtidigt få med lite hyllvärmare på lisan. Två flugor i en smäll liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar också med några som stått här hemma ett tag. Aldrig fel ju när man slår två flugor i en smäll som du säger :)

   Radera