torsdag 8 september 2011

Glada hälsningar från Missångerträsk av Martina HaagGlada hälsningar från Missångerträsk handlar om Nadja som velat ha barn i flera år. Nadja står på kö för adoption. Men så ändras reglerna och Nadjas desperata jakt på en man börjar.

Nadja avundas sin syster Lotta som verkar ha det hur bra som helst med sin man och två barn. Det visar sig dock att systern inte alls har det perfekta livet utan att hon håller på att ge upp. Systern tvingar med sin man till Paris för att rädda äktenskapet. Det är dock ett litet krux. Vem ska ta hand om Sigvard? Sigvard som är Lottas svärfar bor hos dem då han inte klarar sig själv. Hela dagarna sitter han och plingar i sin lilla klocka som håller på att driva Lotta till vansinne.


Lotta ringer och ber sin syster att komma upp och ta hand om Sigvard så de kan åka på romantisk helg till Paris. Nadja är desperat och vill ha något i gengäld. Hon vill ha en man. Lotta lovar fixa en.

Det är inte så svårt att räkna ut att det blir förvecklingar. Hur boken ska sluta känns rätt förutsägbart. Det innebär dock inte att den är dålig. Jag gillar den riktigt mycket. Sigvard är en härlig gubbe som gör att jag skrattar flera gånger när jag läser boken.  Så behöver du en stunds avkoppling och lite skratt så tycker jag att du ska läsa, Glada hälsningar från Missångerträsk.

...............................


Titel: Glada hälsningar från Missångerträsk
Författare: Martina Haag
Antal sidor: 286
Förlag: Piratförlaget
ISBN: 978-91-642-0323-6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar