måndag 13 augusti 2012

Hur gick det med läsningen?
Idag är det dags att börja jobba igen. En hel hög med böcker fick följa med till jobbet då jag läst dem under sommaren. Här ser ni ett inlägg med olika böcker som jag tog hem över sommaren. Jag är faktiskt ganska nöjd. Nio stycken blev lästa. Alla är inte barn- och ungdomsböcker men det är böcker som jag lånade på biblioteket där jag jobbar. När jag nu tittar närmare så ser jag faktiskt att jag missade en bok som jag är klar med, nämligen Sommar för evigt av Jenny Han.

Jag är glad att jag fick läst Rum 213 och Jag väntar under mossan. Flickan och skulden var ju riktigt hemsk men väldigt bra.

När jag läser mitt tidigare inlägg så ser jag att det är några som rekommenderar Erebos. Den har jag fortfarande inte läst. Vet inte vad det är med den boken som gör att jag inte tar tag i den. Jag har bara hört gott om den. Det är dock en vecka tills eleverna börjar så kanske hinner jag med den tills dess.

Sommaren är ju inte riktigt slut än så jag väntar lite med att summera hela sommaren.

2 kommentarer:

  1. Jag var ju en av dem som pushade för Erebos och jag tycker verkligen att du ska ge den en chans. Nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror på dig. Den är säkert bra. Jag tänkte nästan att jag börjar väl läsa den på direkten men så kom jag till jobbet och där väntade ett paket med böcker på mig. Så då blev jag genast sugen på att läsa dem.

      Radera