fredag 24 augusti 2012

Bokbloggsjerka - veckans fråga

Ännu en vecka har gått och det är fredag igen, vilket betyder bokbloggsjerka inne hos Annika.


Veckans fråga:

Vilka böcker önskar du att du ännu inte hade läst?

Jag kan faktiskt inte komma på någon vuxenbok. Fast å andra sidan så vet jag inte om jag kallar Harry Potter för en barnbok, snarare en allåldersbok. 

Så Harry Potter får bli mitt svar. Tänk att ha sju böcker framför sig att läsa i ett sträck. Det verkar ju inte som det ska bli fler böcker om Harry Potter, fast man vet ju aldrig. Det finns ju en möjlighet att han dyker upp på ett eller annat sätt.

Jag skulle kunna tänka mig att läsa om böckerna men den tiden finns inte riktigt nu. Jag kommer nog vänta tills jag kan läsa dem högt för dottern. Det ser jag framemot.

Ska bli spännande att se vad ni andra svarat. Nu får jag väl tips på massor av böcker som jag bara måste läsa.

13 kommentarer:

 1. Jag har bara läst en och den gillade jag, men jag har lite svårt för serier, är nog för mycket av en hoppjerka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar serier. Jag läser helst serier och bäst är det ju när det redan finns några stycken så man bara kan läsa, läsa och läsa. Finns ju inget värre när en bok slutar med en cliffhanger och man måste vänta ett år på nästa bok.

   Radera
 2. Serier är helt klart något som man gärna vill läsa om, men det är svårt med längd och tid. Men tycker att det låter som en riktigt fin tanke att läsa dem för sina barn sen!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om Harry Potter och trots att min dotter är tio är hon fortfarande inte intresserad av att höra mig läsa böckerna. Det kanske kommer..

  SvaraRadera
 4. Jag valde också Harry Potter! :) Längtar efter att kunna läsa dem med min son (som bara är fyra och nog får vänta några år).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min dotter är inte ens tre så jag lär ju också få vänta ett bra tag.

   Radera
 5. Harry Potter verkar vara veckans vinnare i jerkan och jag som inte läst en enda av Potterböckerna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då har du ju något att se framemot :)

   Radera
 6. Det kommer nog att bli så att jag någon gång läser om alla Harry Potter, i ett sträck. Men det kan ju aldrig bli som första gången.

  SvaraRadera
 7. Jag håller verkligen med om Harry Potter. Det blir helt klart en omläsning av de böckerna någon gång, men det blir ju aldrig som första gången :)

  SvaraRadera
 8. Håller med om Harry Potter :) Just nu står det lite på önskelistan att ha en hel vecka att ägna sig åt att bara sträckläsa Harry Potter, men det får bli i framtiden.

  SvaraRadera
 9. Jag håller också med om Harry Potter. Minns stressen när nya böcker i serien skulle släppas och alla omläsningar av de tidigare böckerna för att ha minnet färskt. Samtidigt är jag glas att jag läste dem när jag var yngre, tror de gav mig lite mer då än vad de skulle göra nu. :)

  SvaraRadera
 10. Jag kom inte på en enda så kallad vuxenbok heller, i efterhand dök det upp två-tre stycken men min (och det verkar som andras) spontana tanke till frågan var Harry Potter. Det är verkligen en bokserie för människor i alla åldrar, ja :)

  SvaraRadera