söndag 26 juni 2011

Vad blir det nu?

Under dagen läste jag ut Fifteen love av Peter Barlach. Så nu är frågan vad ska jag läsa nu. Ska jag ta ännu en ungdomsbok eller kanske något annat. Jag är lite sugen på något lättsmält. Jag tror att det kanske är dags att reservera lite vuxenböcker på biblioteket. Jag skrev tidigare ett inlägg om böcker som jag var sugen på att läsa i sommar. Ingen av de böckerna står i min hylla så det är nog dags att lägga lite reservationer.

Så sex reservationer är lagda. Jag hamnade på 63:e plats i kön på Det fjärde offret av Mari Jungstedt. Så den får jag nog vänta ett tag på. Några av böckerna var dock inne så det får bli en liten tripp till biblioteket i veckan. Så det får nog bli en liten kort bok som jag hinner läsa lite snabbt i väntan på de andra.

Sms från Soppero av Ann-Helén Laestadius får det bli. Den har jag hört mycket gott om.

2 kommentarer:

  1. Ibland är det svårt när man läst en bok att hitta en annan att påbörja! Jag har också precis läst ut en bok och har inte riktigt kommit till beslut.

    SvaraRadera
  2. Nä det är inte lätt det där. Jag står i valet och kvalet om jag ska fortsätta med ungdomsböckerna eller nu när jag faktiskt inte behöver läsa dem kanske läsa något lite mer vuxenrelaterat....Fast det blev ännu en ungdomsbok :)

    SvaraRadera