lördag 18 juni 2011

Barnposten

I veckan fick jag tidningen Barnposten då jag är medlem i Barnensbokklubb. I denna veckans erbjudande kunde man köpa boken Jag är inte klar! av Jonathan Allen. Jag tycker böckerna om ugglan är jättehärliga och skulle kunna tänka mig att köpa den. Problemet är bara att boken ingår i ett paket med boken Jag är inte söt! Den boken har jag redan och därför köper jag inte månadens paket. Ofta ingår det något mer än en bok kanske ett mjukisdjur eller en extra bok. Jag är med i en bokklubb för att jag vill ha böcker, inte massa annat.

När jag kollar närmare på deras hemsida så ser jag dock att det går ju att köpa boken enskilt också fast varför skulle jag göra det när jag kan köpa den till ett lägre pris på andra ställen på nätet.

Är ni med i någon bokklubb?

2 kommentarer:

  1. Jag gick precis med i Goboken. Precis som du säger är det nog ofta en leksak med också. Lite onödigt om det ska vara så i varje paket... Det är ju böcker man vill ha.
    Och så är jag själv med i Bonniers bokklubb, fast det är mest för inspirationens skull, för böckerna är ju så jädrans dyra tycker jag. Då lånar jag hellre på bibblan eller beställer på Adlibris.

    SvaraRadera
  2. Precis som du säger är ju böckerna ofta väldigt dyra. Jag brukar bara köpa dem när det är något special erbjudande. Att ge mer än 200 kr för en bok som jag kan låna på biblioteket känns inte så lockande.

    Barnposten som man får med Barnensbokklubb är kul att läsa så får nog vara med där ett tag till :)

    SvaraRadera