tisdag 17 maj 2011

Trött i huvudet

Efter en hel dag i Höör är jag väldigt trött i huvudet. En väldigt givande dag med föredrag om bla sociala medier, ladda själv och årets skolbibliotekarie. På sådana här träffar får man alltid tips och idéer om vad man kan hitta på tex på sitt eget skolbibliotek. Jag skulle behöva några dagar ledigt för att gå in och läsa om allt som gör på olika bibliotek runt omkring i landet.

Jag har kommit fram till att jag måste börja ha koll på Twitter. Jag har inte tidigare riktigt förstått mig på det här med Twitter men nu har polletten ramlat ner även här. Problemet är bara att nu har jag hittat massa twittrare som jag vill följa. Hur ska jag hinna med det?

Ni där ute som har mer koll på det här med Twitter, måste jag skapa ett konto för att kunna följa twittrare? Jag vill inte själv twittra utan mer bara hålla koll på andra.

Det twittrades en del direkt från konferensen av tex Maud Hell för er som är nyfikna. Imorgon är det dags att återgå till verkligheten. Undrar hur det ser ut i biblioteket? Är det kanske så att någon även denna gång har haft kuddkrig när bibliotekarien är borta.

2 kommentarer:

  1. Du kan väl skapa ett konto och följa utan att twittra något själv?! Det går att klicka sig runt och följa utan att ha ett konto, men jag tror att det blir lite rörigt. Dessutom är det rätt trevligt att ibland ge sig in i en diskussion, eller bara läsa om man vill det.

    SvaraRadera
  2. Ja jag får nog göra det.

    SvaraRadera