torsdag 7 juli 2011

Två favoriter

Idag var det meningen att det skulle inhandlas ett par rejäla skor till lillan eftersom hon går lite konstigt. Några skor hittade vi inte, suck. Något som inte alls är lika svårt att hitta är böcker. Till en billig peng hittade vi dessa fynd, två favoritkaraktärer här hemma, Bajse och Baba.Vi har inte läst så många böcker om Bamse än men lillan har ett Bamsepussel som hon är väldigt förtjust i. Boken innehåller en del text så den är kanske för lite större barn men jag kunde inte motstå den.

3 kommentarer:

 1. Hej,

  Hittade ingen e-postadress till dig så kontaktar dig via bloggen istället.

  Jag heter Elisabeth Hernqvist och skriver på uppdrag av Bonnier Carlsen och Bonnierförlagen. I slutet av augusti släpps Jessica Schiefauers nya bok Pojkarna. En tonårsskildring om uppväxt, förvandling, kärlek och systerskap.
  Du kan läsa mer om boken på vår förlagssida: http://www.bonniercarlsen.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789163868665
  Eller se en film om boken: http://www.clipsource.se/a/dbudLUfVovxVqwzZxKSxkA/

  Nu undrar jag om du är intresserad av att få ett förhandsexemplar av boken? Efter du har läst boken får du mer än gärna tävla ut den på din blogg om du vill. Det kommer även finnas möjlighet att intervjua författaren.

  Vi kommer även ge några bloggare möjlighet att läsa Martin Widmarks kommande bok Fyrtornet i Son-Li före alla andra. Om du är intresserad, skriv en motivering om varför just du ska få läsa Fyrtornet i Son-Li först av alla. Mer om Tyko Flores på http://tykoflores.se

  Är du intresserad av läsa Pojkarna före alla andra, skicka ett mejl till elisabeth.hernqvist@bonnierforlagen.se. Glöm inte att skriva din adress. Om du är intresserad av Tyko Flores kan du skriva din motivering i samma mejl.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Sommarhälsningar
  Elisabeth Hernqvist

  SvaraRadera
 2. Bamse är aldrig fel!
  Mina tjejer älskade Bamse som små.

  Nu ska jag kika vidare i din blogg!

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittade hit Skolfröken. Ska kika in hos dig också.

  SvaraRadera