fredag 1 juli 2011

Äntligen semester

Semestern är här och många lata, soliga dagar hoppas jag på. Har varit lite förvirrad på sistone så upptäckte igår att jag tagit hem två exemplar av en bok och det känns ju lite onödigt :) Känns som här är tillräckligt med böcker i alla fall. Så en fick åka tillbaks till jobbet. När jag lämnade den så såg jag att jag hade visst lånat 35 böcker. Lite optimistisk får jag väl säga. Vissa av dem är i och för sig bilderböcker men 35 böcker lär jag aldrig hinna med. Ska ju göra lite annat än att bara läsa.

Ikväll blir det kanske Harry Potter och dödsrelikerna om jag inte somnar i soffan. Någon som sett den?

5 kommentarer:

 1. Haha, känner igen det där med att låna hem väldigt mycket böcker. När jag lånar kommer det ut ett väldigt lååångt kvitto:-) Men det finns så mycket man är sugen på att läsa.

  SvaraRadera
 2. Samma här! Jag hade nog eg. bara tur att alla böcker jag ville ha på bibblan inte fanns inne. I morgon ska jag hämta de 4 som fanns inne, och så har jag _rätt_ många böcker redan här hemma sedan innan. Hmm... Hur hinna? :-)

  SvaraRadera
 3. Nu jobbar jag ju på skolbibliotek och det är ju stängt över sommaren så därför har jag tagit hem massa böcker för de står ju bara i hyllorna annars. Hade kanske inte gått till det andra biblioteket och lånat 35 böcker :)

  Ja Malin man har ju en hel del böcker här hemma också. Men nu när min lilla tjej blir större och större så blir det ju inte så mycket läst fast sovtid=lästid för min del :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får en underbar semester med mycket lästid!

  Själv har jag också semester från mitt ordinarie jobb men jag håller på och jobbar med översättningen varje dag och så även under de dagar som jag är ledig. Men den hindrar mig inte från att göra andra saker som jag verkligen vill göra, som att läsa böcker t.ex :-)

  SvaraRadera
 5. Annika hoppas du med får en skön sommar fast du jobbar på semestern :)

  Ni andra får ju också givetvis ha en riktigt skön sommar.

  SvaraRadera