lördag 3 november 2012

Statusuppdatering

Nu har jag äntligen läst ut Niceville. Riktigt bra var den så har du inte läst den så kan jag verkligen rekommendera den(inlägg om den kommer i morgon). Nu ska jag bara se filmen också. Jag har den inspelad på boxen så det blir väl att jag ser den så snart som möjligt. 

Känns skönt att jag äntligen läst Niceville. Ibland undrar jag varför man låter vissa böcker ligga fast man hört så mycket gott om dem. Det är väl så att någon annan bok hela tiden kommer emellan. Jag köpte Niceville på bokrean i våras så den har ju faktiskt inte stått så himla länge i hyllan.

I bokbloggsjerkan skrev jag att jag skulle gå på loppis idag men då tänkte jag inte på att det är helgdag idag och att loppisen är stängd då. Kanske lika bra det så blev det inte fler böcker. Fast det blev en bok till lillan då vi var på McDonalds och till Happy meal får man just nu böcker, Castor snickrar blev det. En väldigt trevlig bok där man får lära sig vad en massa verktyg heter.

I kväll börjar en ny säsong av Downtown Abbey. Äntligen säger jag. Tyvärr blir det väl inte att jag ser det då inte så många andra i familjen är intresserade men i morgon då ska jag se det.


2 kommentarer:

  1. Min dotter valde också Castor snickrar igår:-) Vi har två andra Castor-böcker, de är bra tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har inga böcker om Castor sen tidigare så jag passade på att förnya samlingen lite.

      Radera