lördag 3 mars 2012

Nobels testamente - trailern

Då var det dags för en ny film baserad på böckerna om Annika Bengtzon. Jag har läst alla böckerna och sett alla filmerna och kommer antagligen även se Nobels testamente. Dock blir det lite konstigt att inte se Helena Bergström i huvudrollen utan det är Malin Crepin. Malin Crepin har jag aldrig hört talas om men hon har visst varit med i några filmer såsom Miffo och Cornelis.

4 kommentarer:

 1. För mig är det lite tvärtom. Äntligen kan jag titta på en film om Annika Bengtzon utan att behöva lida av Helena Bergström :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo så kan det ju också vara. Har dock lite svårt för när de bytar skådespelare sådär som de tex gjorde med Wallander. Fast när man bara vant sig så brukar det ju bli bra.

   Radera
 2. Ja det ska bli spännande att se hur de blir. Nobels Testamente är en av de jag tycker bäst om i serien om Annika Bengtzon, så det ska bli roligt att se vad de gör av den. Men jag kommer att sakna Helena Bergström, blir ovant till en början tror jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, ska bli spännande att se. Det blir alltid lite konstigt till en början när de byter skådespelare sådär. I motsats till Monika så gillade jag faktiskt Helena Bergström i rollen som Annika. Crepin gör det kanske ännu bättre. Det återstår att se.

   Radera