söndag 11 mars 2012

I min bokhylla: E


Då har jag kommit till bokstaven E i titelalfabetet. Lite trist bokstav då det är en hel del som börjar med tex En ....
Efter en snabb titt i min bokhylla hittade jag följande åtta böcker.

En dag av David Nicholls som jag inte läst men gärna vill göra då jag är sugen på att se filmen. Känns som jag är en av de få som inte läst den.

Ett öga rött av Jonas Hassen Khemiri stod länge i min hylla och jag försökte läsa den flera gånger. Den är dock lite jobbig att läsa då Khemiri leker med språket vilket gör att i alla fall jag tycker den är jobbig att läsa. 

En oväntad semester av Marian Keyes har jag inte heller läst. Kommer ihåg för ett antal år sedan då alla läste Keyes. Jag har endast läst När Lucy Sullivan skulle gifta sig och förstod då aldrig Keyes storhet för När Lucy Sullivan....tyckte jag var rätt tråkig. Sedan har det inte blivit att jag försökt med någon annan bok av Keyes.

En sannolik historia av Karin Alvtegen ärn en bok som jag fått från bokklubben eftersom jag glömt att avbeställa den. När jag nu tittar närmare på den så verkar den ju riktigt intressant så vet egentligen inte varför den blivit liggande.

En plats i solen av Liza Marklund är den åttonde boken om Annika Bengtzon. Bengtzon hannar ännu en gång i knipa denna gång utspelar det sig i Spanien.

Evas öga av Karin Fossum är den första i en lång rad böcker om kommissarie Sejer. Detta är faktiskt den enda av Fossums böcker som jag läst. Jag har dock en hel del av hennes böcker här hemma så jag har planer på att läsa mer av Fossum.

En ö i havet av Annika Thor är en sådan bok som jag känner att jag måste läsa. Den läses mycket på skolan speciellt i samband med andra världskriget. Ännu en bok som jag måste ta tag i.

En mässa för de döda av Jean-Christophe Grangé hade jag aldrig hört talas om när jag fick den i min ägo.
Jag fick den en gång när jag tackade ja till ett hemligt paket från min bokklubb.

Detta är vad jag hittade i hyllan. Vad hittar ni?
6 kommentarer:

 1. En sannolik historia står i min bokhylla också, oläst... Tänkte läsa den nu i vår faktiskt. Jag har ju gillat alla hennes andra böcker så varför den fortfarande är oläst vet jag inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt inte läst något alls av Alvtegen.

   Radera
 2. Jag kan rekommendera "En sannolik historia", jag kan förresten rekommendera alla Alvtegens böcker.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om "Ett öga rött"! Var tvungna att läsa den för en examination i skolan men det var verkligen inget roligt så nu är den slängd.

  SvaraRadera
 4. Kan verkligen rekomendera En ö i havet, den är riktigt bra! En dag har jag också stående i bokhyllan oläst, ska försöka läsa den under våren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde verkligen ta tag i En ö i havet. Det är inte det att jag inte tror den är bra men det blir bara inte av.

   Radera