fredag 3 september 2010

Nu är den igång

Nu ska jag snart åka in till Kristianstad och lyssna på Johanna Thydell. Bokfestivalen i Kristianstad har startat och imorgon blir det ännu en tur in för att titta och botanisera bland alla bokborden. Sen blir det kanske även att lyssna på när en kollega intervjuar Martin Widmark.

Där är även många andra författare som jag skulle vilja lyssna på men när man inte bor i stan så blir det ju ett himla flängande.

3 kommentarer:

 1. Angående bokbloggsjerkainlägg: BokMamma: Kan rekommenderas med en läsahylla. Det har jag haft några år och jag tror att det bidragit till att jag läst mer faktiskt! Och att jag klarat av alla läsutmaningar som jag deltagit i, jag har sluppit ägna tid åt att springa och jaga böcker överallt. Dessutom har jag hängt bibliotekspåsen på hyllan så jag stoppar ner alla böcker som ska tillbaka där = slipper böter! Och slipper springa osv….se ovan!
  Bara vinster med andra ord!

  SvaraRadera
 2. Ja jag ska nog fixa en "att läsa hylla". Det är ju inget problem för jag har faktiskt en tom bokhylla :)

  Tillskillnad från många andra bokbloggare så äger jag faktiskt inte så himla många böcker. Vilket nog har att göra med att jag jobbar på bibliotek och kan ju låna massor av böcker där :)

  SvaraRadera
 3. Ja men det är ju perfekt att jobba på själva urkällan till intresset bokläsning, bibblan!
  *avundsjuk* ;-)

  SvaraRadera