tisdag 26 juni 2012

Hur kom du hit?

Jag tycker det är lite kul att se hur besökare har hittat till min sida. Ibland förstår man inte alls varför de hamnar här när de sökt på konstiga saker.

Jag har sett att det är några som sökt efter om det kommer någon ny bok av Hjorth & Rosenfeldt som skrivit böckerna om Sebastian Bergman. Så därför tänkte jag berätta att det gör det. Enligt Svensk bokhandels katalog över höstens böcker 2012 kommer Fjällräven i oktober. Det ser jag framemot då jag läst de två föregående böckerna; Lärjungen och Det fördolda

Jag får nog göra ett inlägg om roliga sökord. Brukar du reagera på hur dina besökare kommit till just din sida?

6 kommentarer:

 1. Jag är faktiskt jättedålig på att kolla vad folk har sökt på när de kommit till min blogg, men det är kul när man väl gör det! Ibland är det superkonstiga saker som folk sökt på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är ju väldigt lätt att kolla så det gör jag nästan varje dag :)

   Radera
 2. Spännande att se hur folk hittar till ens blogg.
  Jag brukar kolla ibland.
  Till dig hittade jag nog första gången via en länk i annan bokblogg.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag hittade dig hos Boklusen så jag blev nyfiken och kikade in på din blogg helt enkelt. (Eftersom jag gillar bokbloggar) Det var en blogg som jag tyckte om så jag har länkat dig på min sida så jag kan kika in här ibland. Jag är en ganska ny bokbloggare, har bara varit med i ungefär 2 veckor ännu, så jag behöver väl lite mer kött på benen kanske, men jag tycker i alla fall att det är väldigt roligt och jag försöker att göra ett inlägg på min blogg minst en gång om dagen.
  Jag har även blivit en bokbloggsjerka, vilket jag tycker är väldigt roligt :) Hur kan man förresten kolla hur folk har hittat till sin blogg som du kan göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittade hit Carro. Kul att du kommit igång och blogga. Ett inlägg om dagen tycker jag är en bra målsättning.

   Jag vet inte om det ser likadant ut på din administrationssida men där kan i alla fall jag se vilka som länkar till mig och vilka sökord de använt. Har man sedan Google analytics så kan man se en himla massa :)

   Radera