tisdag 7 februari 2012

Dags att förhandsbeställa

Nu kan man äntligen börja kika på de böcker som är med i årets bokrea på Adlibris. Du hittar det här. Tycker faktiskt som att det verkar vara bättre än på ett antal år. Bara efter en första titt känner jag att det är en hel del som jag vill ha.

Fast sen blir jag lite skeptisk ibland. En bok för 249 kr tycker jag inte är så mycket rea direkt. Visst det beror ju på vad det är för någon bok men det här måste ju vara helt fel. Visst man får en skiva till men det känns i alla fall som ordinarie pris.

Jag brukar köpa lite på nätet och sen brukar jag spontan handla lite i bokhandlarna också. Var handlar ni? På nätet eller i bokhandeln?

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du hittar böcker som du tycker om på rean! Du har helt rätt i att priset har blivit galet på Mia saknad. Tack för att du sa till (vad skulle vi göra utan våra kunder)! Snart har den ett mer lockande pris.

  Mvh Lisa
  Inköpschef, adlibris.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det lätt blir fel. Har hittat några till som jag skulle gissa är fel eller så gjorde jag ett riktigt klipp när jag köpte dem på bokrean till biblioteket förra året.

   Allt du behöver veta om hästar/hundar/katter.

   Radera