onsdag 14 augusti 2013

Lägga till på reservationslistan

I sommar har jag läst Anna Fredrikssons böcker. Jag tyckte väldigt mycket om dem båda och jag har skrivit om Sommarhuset här och Lyckostigen har jag visst missat att skriva om.

Något som jag hade missat är att Anna Fredriksson kom ut med en ny bok nu i sommar nämligen Augustiresan. Den måste jag givetvis läsa. Det är dock kö på biblioteket men det är ju inte så att jag inte har annat att läsa medan jag väntar.


3 kommentarer:

 1. Har man inte bråttom är det väldigt smidigt med bibliotek, så enkelt att reservera och det brukar gå relativt snabbt också :)

  SvaraRadera
 2. Jag har fortfarande inte läst något av henne, men det är det verkligen dags för snart!

  SvaraRadera
 3. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

  http://purescience.wikia.com

  SvaraRadera