fredag 25 mars 2011

Bokbloggsjerka - veckans fråga

Så var det fredag igen och dags för bokblogsjerka. Denna veckan undrar Annika följande:

Läser du bara en bok i taget eller har du flera på gång samtidigt? Vilka böcker läser du just nu?

Tidigare var det väldigt sällan som jag läste mer än en bok åt gången. Men sen jag startade bloggen och började jobba igen har det blivit att jag läser flera böcker samtidigt. Jag kan ju inte ägna mig åt bara en bok i tre veckor. Vad ska jag då skriva om på bloggen. Så då slänger jag in någon lite tunnare bok till jobbet samtidigt.

Just nu läser jag fortfarande Offerrit. Jag har hållit på med den ett tag. För någon dag sedan började jag läsa den nya Afrodite boken, Afrodite och ödet.

Annika hade även en bonusfråga denna veckan men den svarar jag på imogron för nu ska jag slänga mig på soffan. Trevlig helg till er alla!

3 kommentarer:

  1. Offerit står i min bokhylla och väntar på sin tur. Då väldigt många har skrivit om den under relativt kort tid tänkte jag att den ska få vänta ett tag till. Men snart är det nog läge att ta tag i den.

    SvaraRadera
  2. Ska bli spännande att få läsa vad du tycker om Offerrit när du läst färdigt.

    SvaraRadera
  3. Det verkar dröja innan jag blir färdig. Planerar hela tiden in saker till jobbet som jag måste tokläsa för att hinna. Men Offerit får jag verkligen ta tag i. Synd att dygnet inte har fler timmar...Eller att jag inte somnar varje gång jag ska läsa :)

    SvaraRadera