söndag 9 september 2012

Hjälp!

Jag skulle behöva lite hjälp. Imorgon ska jag ge ett förslag på en skönlitterär bok som ska ingå i vår bokcirkel på jobbet och det står helt still i huvudet. Jag har bara massa ungdomsböcker i huvudet för tillfället. Jag har dessutom lagt min katalog med höstens böcker på jobbet så den är inte till någon hjälp.

Jag hade tänkt föreslå Gardells nya bok men det var redan någon som gjort det. Jag vill inte ha någon deckare. Boken ska vara rätt ny eller komma inom kort. Snälla kan ni hjälpa mig, vad ska jag föreslå?


5 kommentarer:

 1. Ellen Mattsons bok Vinterträdet om Greta Garbo? Alltings början?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm nya böcker för mig. De får jag ta och kolla upp.

   Radera
 2. Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran, kanske? Efter att ha sett henne på Babel förra veckan är i alla fall jag nyfiken på boken. Svarta havet av Kéthévane Davrichewy verkar också intressant. Har dock inte läst den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev också lite sugen på Konsten att vara kvinna när jag såg Morgan på Babel. Den verkar dock vara tillfälligt slut.

   Radera
 3. Då tipsar jag om Himmelsdalen av Marie Hermansson. Perfekt bok att diskutera också, förutom att den är trevlig att läsa:-) Men den kanske är för gammal?

  SvaraRadera