onsdag 26 september 2012

En liten tröst

Tyvärr så blir det ju ingen bokmässa för mig i år. Men en liten tröst var i alla fall när jag såg nyaste numret av Vi läser i brevlådan. Så jag får läsa tidning medan ni strosar runt och trängs och får ont i fötterna.

Jag känner faktiskt att jag är lite trött på att läsa allt tjat om bokmässan, men det är ju bara för att man inte själv ska dit. Ska försöka leta upp om det är några seminarier som sänds på tv eller som man kan se på nätet. Jag vet att en del sänts på tv tidigare år så då borde det ju vara så även i år. Men först ska jag läsa min tidning.

7 kommentarer:

 1. Jag ska inte heller på Bokmässan, men det är lugnt. Jag har faktiskt aldrig varit dit, så jag vet inte vad jag missar. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara varit där två gånger så jag har inte så himla bra koll heller. Kul hade det varit men det får bli ett annat år.

   Radera
 2. Åh har det kommit ett nytt nummer. Då får jag gå och köpa den i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en trevlig överraskning. Jag har så dålig koll när det är dags för nytt nummer.

   Radera
 3. Liten tröst: UR sänder på webben alla dagarna och en del går direkt på Kunskapskanalen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag såg också det. Så jag sitter hemma i soffan medan ni går runt och trängs :)

   Radera
 4. Jag har varit på mässan, men har nu kommit hem igen och känner att två dagar är alldeles perfekt för mig. Fyra dagar - nej, det skulle bli för mycket. Förstår vad du menar med att vara trött på att höra om mässan. Det kan bli lite för mycket, men ska man till mässan blir man så löjligt uppspelt. :)

  SvaraRadera