onsdag 19 september 2012

Det där med utmaningar

Alltså det är ju meningen att man ska beta av sina utmaningar. Nu har jag dock lyckats utöka min egen utmaning Läs boken, se filmen med boken och filmen Niceville. Jag har länge tänkt att jag ska läsa boken men det kommer alltid någon annan emellan. Sen gick filmen på Viasat film och då spelade jag in den och då hamnar den ju i den här utmaningen.

Jag har inte varit så duktig på att beta av något i utmaningen. Endast Svinalängorna har jag läst och sett. Jag är dock inte förvånad. Av någon anledning så blir inte de böcker som jag sätter på en lista lästa.

Hur går det med era utmaningar? Är ni med i några roliga?

3 kommentarer:

 1. Jag är med i utmaningen Tre på tre hos Pocketlover. Har ännu inte hunnit läsa någon av böckerna jag tänkt läsa i den utmaningen så det blir nog två i oktober istället för en varje månad (sept, okt, nov).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir sällan som man planerat. Hitintills är september en riktigt dålig läsmånad för mig, med tanke på hur många böcker jag läst. Har bara läst tre böcker och det är ju bara tio dagar kvar av månaden.

   Radera
 2. Jag försöker mig på Boktolvan från Enligt O, men den har tyvärr inte fått så mycket fokus på ett tag nu. Måste verkligen ta tag i den innan det blir för sent att hinna läsa de jag ska.

  Och så försökte jag mig på en hyllvärmar-rensning här hemma. Går sådär... Finns så många nya bra böcker som hela tiden kommer före.

  SvaraRadera