torsdag 14 augusti 2014

Nyförvärv

Någon har kanske lagt märke till att jag under 2014 inte varit så aktiv med att skriva på bloggen. Det finns en naturlig förklaring till det, vi har nämligen fått en ny familjemedlem. Han kom för lite mer än en vecka sedan så egentligen kan jag ju inte skylla på honom att jag inte skrivit mer än 65 inlägg under 2014. 

Under våren har dock inte energin funnits där utan jag har haft annat att tänka på. Jag hoppas det ska bli lite bättre under hösten. Kanske kommer min läsning se lite annorlunda ut då jag inte är på biblioteket varje dag utan kan läsa några av mina hyllvärmare istället. Jag har dock lagt en del reservationer på folkbiblioteket så det lär väl bli en del nya böcker också.

Nu får jag ju en anledning att köpa fler böcker för syrrans böcker vågar jag nog inte röra utan lillebror får ha en egen bokhylla.

12 kommentarer:

 1. Grattis till det lilla underverket!!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Och det är klart lillebror måste ha en egen bokhylla :)

  SvaraRadera
 3. Åh, så söt! Stort grattis!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni! Är så tacksam att jag får uppleva bebistiden ännu en gång.

  SvaraRadera
 5. Gud så söt! Grattis till lillkillen =)
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 6. Grattis! Barnböcker är alltid roligt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja nu får jag anledning att köpa ännu fler böcker :)

   Radera
 7. Åh, vad roligt! Stort grattis!

  Jag förstår det där med mindre energi. Jag väntar också barn igen och är väl inte direkt full av energi. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vad kul att du väntar barn igen. Grattis!

   Nä energin har inte riktigt funnits där under våren. I mitt fall har den mest gått åt till att oroa mig för att allt skulle gå bra. Så konstigt det kan vara för förra gången oroade jag mig inte alls. Lycka till med allt, Malin!

   Radera
  2. Åh, den där oron... Jag är likadan. Jag kan inte minnas alls att jag var lika orolig med dottern. Nu väntar jag på RUL om några veckor för att se att allt ser bra ut, öven om det gjorde det på första UL. Tänk om man bara kunde slappna av och njuta. :-) Och så är det ju så himla länge till februari! Jag skulle vilja gå i ide till dess.

   Radera