tisdag 12 januari 2010

Läsningen 2009

Har insett att jag inte hinner göra sånna där fina summeringar av läsåret som många andra gjort. Utan jag kommer istället koncentrera min energi och tid på vad det nya året har att erbjuda.

Ska börja med att leta upp vem som egentligen fått nobelpriset och vilka av dem som kan vara intressanta att läsa. Det är knappt så man vågar erkänna det, bibliotekarie som man är, men så himla många nobelpristagare har jag nog inte läst.

2 kommentarer:

  1. Så tänker jag också ibland, men så tänker jag att äh, att läsa ska ju vara _roligt_ och inte en massa måsten. Men som sagt, någon Nobelpristagare kan man ju faktiskt se till att få med... :-)

    SvaraRadera
  2. Läsning ska ju absolut vara kul och när man för en gångs skull är ledig från jobbet så kan man ju välja helt själv vad man vill koncentrera sig på. Men av någon konstig anledning bär jag hem massa ungdomsböcker iallafall :) Men jag behöver väl en avvänjningsperiod. Jag har dock hittat några nobelpristagare som jag är nyfiken på. Känner mig dock inte riktigt redo att ge mig i kast med dem.

    SvaraRadera