tisdag 29 december 2015

Top Ten Tuesday - Efterlängtade boksläpp


Det blir inte så många inlägg i den här bloggen längre men tänkte ta mig tid att svara på veckans Top Ten Tuesday. Veckans uppgift är: Top Ten Most Anticipated Releases For The First Half of 2016.

Jag har lite dålig koll på vårens utgivning men efter att jag surfat runt lite hittade jag följande böcker:

1. I april kommer den femte boken om Dunne, Vi ses när vi ses, skriven av Rose Lagercrantz och illustrerad av Eva Eriksson. Jag älskar böckerna om Dunne. Dottern fick den första i serien i julklapp och jag hoppas även hon kommer älska dem.

2. I slutet av april kommer Kristina Ohlsson med den första delen i en ny trilogi för barn, Zombiefeber. Känns lite otippat att Ohlsson ska skriva om zombier men den måste jag absolut läsa.

3. Det blir även en bok till av Kristina Ohlsson för i januari kommer hennes skräckroman, Sjuka själar. Jag läser inte speciellt mycket skräck men den här låter spännande.

4. Anna Janssons böcker om Maria Wern läser jag varje år och i mars kommer det en ny, Rädslans fångar.

Så mycket tid jag ska få till alla mina hyllvärmare om det inte kommer fler böcker än så här under våren. Nu har jag inte studerat Svensk bokhandels katalog med vårens böcker för då hade nog listan varit betydligt längre.

1 kommentar:

  1. Kristina Ohlsson verkar ha väldigt många strängar på sin lyra :)

    SvaraRadera