tisdag 18 mars 2014

Top Ten Tuesday - Vårens läsning


Då var det redan tisdag igen och dags för dagens Top Ten Tuesday. Dagens tema är:

Top Ten Books On My Spring 2014 TBR List (to be read list)

Detta var faktiskt svårare än vad man skulle kunna tro. Det beror antagligen på den svacka som jag just nu befinner mig i. Jag hoppas läslusten kommer snart. Jag fick i alla fall ihop en hög med mest nytt och några gamla.

1. I kroppen min av Kristian Gidlund har jag börjat på men verkar aldrig blir klar med den. Så den står verkligen högst upp på listan.

2. Pappersstäder av John Green har jag tagit hem från jobbet så det är verkligen dags att att läsa nu.

3. Skymningens barfotabarn av Anna Jansson har jag reserverat på bibblan så den tänker jag läsa så fort den kommer. Anna Janssons serie om Maria Wern är en serie som jag följt i många år.

4. Odla i pallkrage är en bok som jag funderar på att köpa och läsa snarast då jag misslyckats med mina odlingar de två senaste åren.

5. Drömtjuvarna av Maggie Stiefvater är den bok som jag längtar mest efter för tillfället. Så när den kommer till jobbet kommer jag norpa den direkt.

6. Hon hette Jennie av Moa Herngren tänker jag också läsa då jag gillar Herngrens relationsromaner.

7. Springfloden av Cilla & Rolf Börjlind köpte jag ju på bokrean så tänkte att jag kanske skulle ta och läsa den så den inte blir liggande.

8. Fjällgraven av Hjort & Rosenfeldt har stått länge nog i hyllan nu.

9. Sist jag var som lyckligast av Rose Lagercrantz är den tredje boken om flickan Dunne. Böckerna om Dunne har blivit väldigt uppskattade på skolan där jag jobbar och denna tredje delen är verkligen efterlängtad av många.

10. Boktjuven av Markus Zusak borde jag verkligen ta tag i, meddetsamma.

4 kommentarer:

 1. Sällar mig till kören av hyllningar för Boktjuven. Tack för övriga tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken är ju rätt tjock. Kanske är det därför som den aldrig blir läst.

   Radera
 2. Boktjuven är en bok som jag verkligen gillade. De där Hjorth & Rosenfeldt borde nog jag också ta tag i snart, jag har inte ens läst första boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli spännande att se om Boktjuven är något för mig. Jag är lite skeptisk.

   Radera