söndag 3 juli 2016

Obligatorisk sommarläsning

Det har blivit en sommartradition  att jag börjar sommaren att läsa böcker av två författare: Katerina Janouch och Sarah Dessen.

Dessa författare kommer med böcker lagom tills det är dags för min semester som brukar starta omkring midsommar. Dessa böcker brukar vara säkra kort och ibland är det skönt att starta med något som man vet att man kommer gilla för man vill ju inte hamna i någon lässvacka lagom till semestern.

Nu har jag ju inte så mycket lästid för tillfället men jag brukar kunna få ihop en stund varje dag i alla fall. Jag har faktiskt redan börjat på I dina ögon av Dessen och har kommit ungefär halvvägs. Än så länge tycker jag väl inte att det är hennes bästa men jag har ju en hel del kvar så får se hur det hela slutar.

Jag har klämt och känt på Skugghäxan men kanske att jag sparar den lite och tar någon lite tunnar barnbok mellan dessa. Har ju tagit hem en hel hög med böcker från biblioteket som jag bör läsa, imorgon tänkte jag lägga ut vilka det är som fått följa med mig hem över sommaren.

Har du ännu inte läst Janouchs böcker om Cecilia Lund så kan jag varmt rekommendera dem. Skugghäxan är den nionde delen i serien så har du inte läst dem har du något att bita i. Jag rekommenderar att man läser dem i ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar