måndag 4 juli 2016

Sommarläsning

När det börjar närma sig semester så brukar jag plocka på mig böcker som jag tänker att jag ska läsa över sommaren för att vara redo inför skolstarten. I år blev det sjutton stycken som fick följa med mig hem. Det kan hända att jag har någon mer som jag råkat lägga i någon annan hög. Det är rätt många hyfsat nya böcker men sen är där tex Jandy Nelsons böcker som jag gärna vill läsa då jag hört mycket bra om dem.

Sen blir det en del spänning för mellanåldern. Det gäller att passa på om man får in någon för sedan ser man knappt röken av dem.

Så som ni ser har jag att göra i sommar för sen har jag ju andra böcker som jag också vill läsa. Jag får väl se hur många det blir till slut.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det är ju det och det är bara att inse att jag inte ens kommer hinna med hälften..

   Radera
 2. Ingen dålig boktrave :) Jag och en av våra döttrar har läst Kråkslottet och Superbitcharna i sommar. Jack ligger här och väntar. Jag blir glad att se att fler läser Michael Morpurgo, som jag tycker är så bra. Fjärilslejonet var en så vacker berättelse. Här är min recension av Kråkslottet om du vill jämföra sedan :)

  https://justnujusthar.com/2016/07/14/recension-krakslottet-av-ewa-christina-johansson/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en rejäl boktrave och det är bara att inse att jag inte ens kommer hinna med hälften innan det är dags att börja jobba igen.

   Jag har inte läst något av Morpurgo så det borde jag verkligen göra.

   Radera