tisdag 28 juni 2016

Veckans bokbloggsfråga - sommar med bloggen

Veckans bokbloggsfråga är: Hur påverkar sommaren ditt bokbloggande? Lägger du ner mindre tid på bloggandet under sommaren eller lägger du tvärtom ner mer tid nu när du förhoppningsvis är ledig? Kommer du att köra några speciella teman, utmaningar eller tävlingar på din blogg nu under sommaren eller kommer du kanske att ha ett semesteruppehåll från bloggen istället?

Det senaste året har det varit rätt dåligt med inlägg på den här bloggen då tiden samt motivationen inte funnits. Nu har jag dock semester och hoppas hinna skriva lite mer, speciellt om de ungdomsböcker som jag tänker läsa under sommaren.

Jag kommer inte ha några speciella teman eller liknande utan jag kör på som vanligt och för hoppningsvis lite fler inlägg än det varit tidigare. Jag hoppas inte alla bokbloggare ta semester för det är ju nu jag har tid att läsa allt ni skriver. Keep up the good work!

5 kommentarer:

 1. Jag hoppas det är många som inte tar bloggsemester. Vad ska jag då läsa? :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas också att det är många som kör på under sommaren, så en har inlägg att läsa :)

  SvaraRadera
 3. Jag kör på som vanligt men eventuellt kan det bli lite färre inlägg.

  SvaraRadera
 4. jag tycker att det verkar som om många kör på helt eller delvis som vanligt.det känns bra

  SvaraRadera
 5. Med tanke på vilket väder det är så har man ju tid att sitta framför datorn i alla fall. Ligga på stranden när det öser ner känns ju inte så lockande :)

  SvaraRadera