tisdag 25 oktober 2011

Ingen sommar utan dig av Jenny Han

Ingen sommar utan dig är andra delen i en trilogi om Belly. Varje sommar åker Belly till sommarhuset vid havet i Cousins med sin mor och bror. Huset ägs av vänner till familjen, Susannah och hennes söner Conrad och Jeremiah. Belly är några år yngre än de andra men förra sommaren förändrades allt. Belly hade växt till sig och riktigt blomstrade vilket killarna uppmärksammade.

Denna sommaren är dock inget sig likt. Susannah som hade fått cancer har avlidit och inget är som förut. Bellys mamma låser in sig på sitt arbetsrum och Belly orkar inte med sina kompisar.

Så hör plötsligt Jeremiah av sig. Han behöver Bellys hjälp. Conrad är försvunnen och Jeremiah tror Belly är den som kan hitta honom. De beger sig ut på en resa som leder dem till havet även denna sommar.

Jag gillar verkligen Jenny Hans böcker om Belly. Jag tycker dock att den först boken är bättre. Jag måste dock absolut läsa den sista delen. Undra när den kommer. 

Första boken om Belly heter Sommaren jag blev vacker.

2 kommentarer:

  1. Varit sugen att läsa Sommaren jag blev vacker hur länge som helst! Tyvärr har jag massa olästa böcker i bokhylla, får lite dåligt samvete att köpa nya då...

    SvaraRadera
  2. Låna den på biblioteket så behöver du inte ha dåligt samvete :)

    SvaraRadera