onsdag 23 juli 2014

Då var den slut och många månaders väntan till nästa bok

http://www.adlibris.com/se/bok/de-utstotta-9789187645006

De utstötta är den sjätte delen om arkeologen Ruth Galloway. Jag har även läst de andra fem och det bästa är om man läser dem i ordning, i alla fall om man vill förstå vad som händer  i Ruths liv. Jag gillar verkligen dessa böckerna så har du inte läst dem tycker jag absolut att du ska göra det. De har en bra kombination av brott och vardagsliv.

I De utstötta gör Ruth ett fascinerande fynd. Hon finner kvarlevor från änglamakerskan mor Krok. Ett tv-team får nys om det hela och vill göra ett tv-program där bland annat Ruth ska vara med. Samtidigt utreder kommissarie Harry Nelson ett fall där ett barn hittats död i sin säng. Det konstiga med det fallet är att familjens två andra barn också dött i tidig ålder. 

Jag tycker inte att alla böckerna om Ruth har varit lika bra men den här fastnade jag verkligen i. Visst det beror ju på vilka brott som begåtts och här var det ju barn som farit illa och det gör mig kanske lite extra berörd. Men om du tycker att de senaste böckerna inte varit så bra så fortsätt att läs för det tror jag inte du kommer ångra. Nu blir det dock en lång väntan tills nästa bok kommer. Alltid denna väntan på nästa bok. Som tur är har jag ju några på lager.

4 kommentarer:

  1. Jag tror jag väntar lite med denna, gillar att sprida ut dem lite :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör du rätt i så blir inte väntan så lång till nästa :)

      Radera
  2. Jag har så länge tänkt läsa något av Griffiths. Borde göra det snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag absolut att du ska göra.

      Radera