söndag 6 september 2015

Ett litet loppisbesök

Jag har inte besökt byns loppis på hela året men igår cyklade hela familjen dit. Egentligen bör man gå dit utan barn så man hinner titta ordentligt men några fynd blev det i alla fall. Tre böcker till mig och några till barnen.

Kunde inte låta bli att köpa Pestens tid av Stephen King efter att jag läst det här av Monika. Det är dock en riktig tegelsten så vet inte riktigt när jag ska få tid att läsa den. Sonjas sista vilja har jag stått och hållt i några gånger på biblioteket men det har aldrig blivit av att jag läst den så tänkte att den också kunde får följa med hem.

Mad about the boy har det ju skrivits massor om så den kunde jag inte heller låta bli att köpa. Finns ju ingen anledning att köpa nya böcker när man kan hitta så här fina på loppisen.


Vå dotter har ju börjat förskoleklass så tänkte att hon kunde få Min vän Boris. Böckerna om familjen Monsterson är väldigt populära på bibblan. Resten av böckerna är sonens. Han måste ju också få några böcker och inte bara ärva storasysters. 

6 kommentarer:

 1. Loppisfynd är bland det bästa som finns. Jag fyndade en väldigt fin, gammal bok om Walt Disney World förra helgen. Det är ju ett av mina favoritställen så jag blev väldigt glad när den bara låg dår. För en tia... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja på loppis kan man verkligen hitta guldkorn.

   Radera
 2. Pestens tid må vara tjock, men den är värd varenda minut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig det. Skulle behöva en helg för mig själv så jag bara kunde läsa 😀

   Radera